Mam Commander 800 R z 2012 roku, kilka tygodni temu byłem na przejażdżce, działał jak marzenie i nagle po prostu zgasł. Mój siostrzeniec musiał mnie odholować do domu. Wróciłem do domu i pomyślałem, że nie słyszę pracy pompy paliwa, gdy włączam zapłon, sprawdziłem bezpiecznik 5A i był przepalony. Wymieniłem bezpiecznik i natychmiast uruchomił się ponownie, pracował około 10 minut i ponownie przepalił bezpiecznik, wymieniłem go ponownie i natychmiast uruchomił się ponownie i pracował przez kilka minut. Zacząłem szukać na tym forum i zobaczyłem, że większość ludzi mówiła, że pompa paliwa prawdopodobnie się psuje, zamówiłem nową pompę paliwa, wymieniłem ją i filtr, te same wyniki. Następnie zamówiłem regulator ciśnienia paliwa i dostałem kolejną pompę zamienną, wymieniłem to wszystko i znowu te same wyniki. Uruchamia się od razu, a następnie pracuje przez kilka minut, po czym przepala bezpiecznik. Nie ma znaczenia, czy pracuje na biegu jałowym, czy go katuję, bezpiecznik się przepali, wymieni go i uruchamia się i działa idealnie, aż do przepalenia bezpiecznika. Jestem w kropce!!!! Czy to może być przekaźnik? Nie sądzę, żeby to było zwarcie, ponieważ zawsze uruchamia się od razu! Proszę o pomoc, zawsze mi pomagaliście!!!! Z góry dziękuję! Brett