Can-Am Commander Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Discussion Starter #1
2015 1000 xt 1800mi

never has really started like it should..also have 2016 that starts fast.
have a new battery [charged to 100%] but starter grinds like it is dragging
been that way awhile but has gotten worst this season
I been told that it could be a low voltage sollanoid ?
Acts like a hot rod that's slightly out of time.

coming to the advice of the experts!!!! thanks Rich
 

·
Registered
Joined
·
944 Posts
Well, I'll chime in before the experts get here. You can jump across the main terminals of the start relay to see if that's the problem. Then you can run a jumper cable from battery to the starter itself. If it's still dragging. I would suspect the starter itself, assuming you don't have engine binding, since it's been that way.
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Discussion Starter #3
Well, I'll chime in before the experts get here. You can jump across the main terminals of the start relay to see if that's the problem. Then you can run a jumper cable from battery to the starter itself. If it's still dragging. I would suspect the starter itself, assuming you don't have engine binding, since it's been that way.
Well, I'll chime in before the experts get here. You can jump across the main terminals of the start relay to see if that's the problem. Then you can run a jumper cable from battery to the starter itself. If it's still dragging. I would suspect the starter itself, assuming you don't have engine binding, since it's been that way.

THank you checking it out now will reply on out come
 
1 - 4 of 4 Posts
Top